Eindejaarstips voor fiscaal voordeel

24 november 2016

Ben je op zoek naar handige tips die je nog dit jaar fiscaal voordeel kunnen opleveren? Wij hebben 5 goede websites van organisaties voor je geselecteerd waar je veel eindejaarstips kunt vinden:

1

De NBA heeft de fiscale eindejaarstips voor 2016 uitgebracht, met tips voor alle belastingplichtigen, ondernemers, DGA’s, werkgevers en werknemers en BTW-tips.

2

BDO heeft een editie met fiscale eindejaarstips uitgebracht met 105 tips die nog in 2016 een fiscaal voordeel kunnen opleveren voor ondernemers, DGA’s en privépersonen.

3

ABAB Accountants en Adviseurs heeft eindejaarstips 2016 samengesteld. In vijf afzonderlijke documenten geeft de organisatie fiscale tips en aandachtspunten voor alle belastingplichtigen, DGA’s, ondernemers en werkgevers.

4

Alfa Accountants en Adviseurs heeft de eindejaarstips voor 2016 opgesteld in 8 categorieën: alle belastingplichtigen, ondernemers en rechtspersonen, ondernemers in de inkomstenbelasting, de bv en de dga, werkgevers, de automobilist, de woningeigenaar, btw tips.

5

Countus heeft nieuwsartikelen van fiscale eindejaarstips 2016 samengesteld voor: alle belastingplichtigen, ondernemers en rechtspersonen, de ondernemer in de inkomstenbelasting, de ondernemer in de omzetbelasting, de bv en de DGA, werkgevers, automobilisten en woningeigenaren.

Geschreven door:
J.vdHilst