De kosten

Voor slechts 895 euro* opgeleid tot belastingassistent

Het Praktijkdiploma Belastingrecht kost slechts € 895,- (excl. btw), exclusief de kosten voor het examen en de literatuur. Het examengeld bedraagt € 195,- (excl. btw) en wordt in rekening gebracht door Examenbureau Register PDB. De extra training (optioneel) voorafgaand aan het examen bedraagt € 125,- (excl. btw).

In-company

Upgrade de fiscale kennis van de medewerkers in jouw organisatie. De docenten komen naar jouw bedrijf om de cursus belastingrecht te geven. Maatwerk is mogelijk voor een aantrekkelijke prijs. Graag adviseren we je over de mogelijkheden om de opleiding belastingrecht in-company aan te bieden. Neem voor meer informatie contact op met onze opleidingscoördinator Jan van der Hilst via 085-2731922 of via het contactformulier.

Ontvang je een uitkering?

Als je een uitkering ontvangt, bijvoorbeeld een WWB-, WIA- of Wajong-uitkering, dan kun je de opleiding vergoed krijgen. In samenwerking met het UWV is er een opleidingsbudget voor jou gereserveerd. Vraag er naar bij je uitkeringsinstantie. PDB is preferred supplier van het UWV.

Lesmateriaal

Het verplichte studiemateriaal bestaat uit onderstaande boeken en een reader:

Fiscaal Memo

Fiscaal Memo bevat de voornaamste feiten en cijfers (bedragen, forfaits, drempels, percentages e.d.) die nodig zijn in de dagelijkse praktijk van de deskundige op fiscaal, juridisch, sociaal-arbeids- rechtelijk en financieel gebied.

Een uitgave van Wolters Kluwer.

Pocket Belastingwetten

De Pocket Belastingwetten bevat alle belangrijke – per januari – geldende wetgeving. Het betreft de meest relevante wettelijke bepalingen voor de praktijk voor zover de wijzigingen daarvan reeds in het Staatsblad zijn gepubliceerd en voor zover de inwerkingtredingsdatum van die wijzigingen bekend is.

Een uitgave van Wolters Kluwer.

Praktisch Belastingrecht

Dit studieboek is gebaseerd op de wet- en regelgeving van 1 januari. Er is in dit boek veel aandacht besteed aan helder taalgebruik. Per slot van rekening is belastingrecht al ingewikkeld genoeg. Ook de opmaak met veel voorbeelden, kernwoorden buiten de tekst en het gebruik van kleur maakt dit studieboek overzichtelijk en ondersteunt de student bij het leren.

Een uitgave van Convoy.

Rechtsoriëntatie of Reader Inleiding Recht PDB

In Rechtsoriëntatie komen de hoofdlijnen van een aantal belangrijke onderdelen van het Nederlands recht kort en bondig aan bod. In deze nieuwe editie wordt de behandelde stof afgewisseld door concrete voorbeelden en tussenvragen.

Een uitgave van Noordhoff Uitgevers.

*) excl. btw

Cursus highlight

  • Al meer dan 70 jaar dé officiële opleiding tot belastingassistent
  • Binnen 4 maanden je diploma
  • Hoge slagingskansen door extra examentraining
  • Alles wat je leert kun je direct toepassen in de praktijk
  • Alternatieve mogelijkheid om de cursus in eigen tempo te volgen via e-learning
  • Kan ook IN-COMPANY verzorgd worden, vraag via info@stpdb.nl een offerte aan
  • Nu voor slechts 895 euro

Vragen?

Wil je meer weten over Praktijkdiploma Belastingrecht? Bel gerust!

085 - 273 19 22

Het lesprogramma

Tijdens de opleiding belastingrecht leer je over het privaat- en belastingrecht. De opleiding bestaat uit zelfstudie, aangevuld met 6 klassikale lessen en online ondersteuning via MijnPDB. Je besteedt tussen de 6 en 8 uur in de week aan studie, exclusief de zes klassikale bijeenkomsten. Per les maak je een case die je tijdens de les behandelt met de docenten.

Na de cursus

De cursus belastingrecht is voor iedereen die fiscale kennis in zijn of haar functie nodig heeft, niet de juiste vooropleiding heeft gevolgd en/of werkzaam is bij een accountants-, belastingadvies-, administratie- of boekhoudkantoor. De cursus is ook geschikt voor iedereen die zijn of haar fiscale kennis wil bijspijkeren en praktijkgericht wil toepassen.

Masterclass Belastingrecht

In de Masterclass Belastingrecht krijg je een verdieping op onderwerpen die vaak voorkomen in de dagelijkse praktijk. Je wordt daarnaast op de hoogte gebracht van actuele ontwikkelingen en veranderingen in belastingwetgeving. In slechts 1 maand kun je het certificaat behalen. Alles wat je tijdens je opleiding leert, kun je direct toepassen in de praktijk.