Masterclass Belastingrecht

Speciaal voor adviseurs in aangifte- en adviespraktijk voor het MKB

In de Masterclass Belastingrecht krijg je een verdieping op onderwerpen die vaak voorkomen in de dagelijkse praktijk. Je wordt daarnaast op de hoogte gebracht van actuele ontwikkelingen en veranderingen in belastingwetgeving. De opleiding bestaat uit onderwerpen op gebied van IB, LB, VPB, OB en AWR in combinatie met de actualiteit. Alles wat je tijdens je opleiding leert, kun je direct toepassen in de praktijk.

Voor wie?

De Masterclass Belastingrecht is speciaal ontwikkeld voor iedereen die een verdieping zoekt en kennis en actualiteit wil onderhouden op gebied van Inkomstenbelasting, Loonbelasting, Omzetbelasting, Vennootschapsbelasting en de AWR. Daarnaast wil je deze kennis en actualiteit kunnen vertalen en toepassen in jouw dagelijkse praktijk. In je functie ben je werkzaam bij een accountants-, belastingadvies-, administratie- of boekhoudkantoor.

Actuele onderwerpen

Als je op de hoogte wilt blijven van de actualiteiten op fiscaal gebied dan ben je veel tijd kwijt met het lezen van artikelen op het internet en in de vakbladen. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij daarom het programma van onze Masterclass Belastingrecht aangepast zodat jij snel up-to-date bent en je klanten van goed advies kunt voorzien.

Certificaat

Na de cursus ontvang je indien gewenst het certificaat Praktijkdiploma Belastingrecht Masterclass en kun je zelfstandig aan de slag bij een accountants-, belastingadvies-, administratie- of boekhoudkantoor. Ook als je al werkzaam bent bij een kantoor, kun je de kennis direct toepassen in de praktijk.

De kosten

De exclusieve Masterclass Belastingrecht is aantrekkelijk geprijsd. Voor slechts 595 euro (exclusief BTW) kun je je inschrijven als cursist. Daarnaast dien je een belastingwettenbundel aan te schaffen.

Studiebelasting

De studiebelasting is gemiddeld 4-6 uur per week. Dit is inclusief de klassikale bijeenkomsten. Voor de lessen hoef je vooraf niets voor te bereiden.

PE-punten

Voor de Masterclass Belastingrecht zijn de volgende PE-punten toegekend:

  • Nederlandse Associatie voor Examinering: 32 PE-punten RFM®
  • Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen: 8 PE-punten
  • Register Belastingadviseurs: 16 PE-punten

Locatie

Vergadercentrum Domstad in Utrecht. Deze locatie is op loopafstand van Utrecht CS, maar je kunt ook met eigen vervoer komen.

Cursus dagen en tijden

Zaterdagen van 9.00 tot 13.00 uur.

Literatuur

Het verplichte studiemateriaal bestaat uit de Pocket Belastingwetten – Een uitgave van Wolters Kluwer.

Ook in-company

Upgrade de fiscale kennis van de medewerkers in jouw organisatie. De docenten komen naar jouw bedrijf om de Masterclass Belastingsrecht te geven. Maatwerk is mogelijk voor een aantrekkelijke prijs. Informeer naar de mogelijkheden.

Cursus highlight

  • Verdieping van onderwerpen uit de dagelijkse praktijk
  • Op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen
  • Nu slechts 595 euro (excl. BTW en literatuur)
  • Opleiding kan ook in-company worden verzorgd

Vragen?

Wil je meer weten over Praktijkdiploma Belastingrecht? Bel gerust!

085 - 273 19 22

Het lesprogramma

In 4 klassikale lessen (op de zaterdagen in Utrecht van 9.00 tot 13.00 uur) worden de fiscale onderwerpen doorgenomen. In de lessen worden actualiteiten, veranderingen in belastingwetgeving, belangrijke uitspraken en resoluties besproken. Actuele onderwerpen uit de praktijk komen thematisch aan de orde in diverse cases die in de lessen wordt behandeld. Daarnaast is er ruimte voor vraagstukken uit de praktijk en door de cursisten aangedragen onderwerpen.