Belastingprocedure: een handzaam overzicht met inhoudelijke tools en tips

Belastingprocedures kunnen gaan over de meest uiteenlopende zaken zoals: een verschil van inzicht met de Belastingdienst over de uitleg van een wettelijke bepaling of de feiten. Nu de Hoge Raad meermaals heeft geoordeeld dat een belastingwet in strijd kan zijn met Europese wetgeving en er duidelijke signalen zijn dat de huidige box 3 (overgangs)wetgeving ook weer tal van procedures zal opleveren willen we in dit artikel aandacht besteden aan de belastingprocedure, zowel procedureel als inhoudelijk met praktische tools en tips.

Wij hebben een selectie gemaakt van interessante belastingtips voor adviseurs in aangifte- en adviespraktijk voor het MKB waarmee je direct aan de slag kunt. Vul je gegevens hieronder in en download hem nu vrijblijvend!

Met vriendelijke groet,
Stichting Praktijkdiploma Belastingrecht.

.
Je ontvangt van ons automatisch via e-mail berichten om je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Wil je deze berichten niet meer ontvangen, dan kun je je natuurlijk altijd weer afmelden via de link in elke e-mail. Heb je vragen? Neem contact op.