Prinsjesdag 2021: Wat weten we al?

Op 21 september 2021 is het Prinsjesdag. Op deze derde dinsdag van september begint het nieuwe jaar van de regering. Minister Hoekstra van Financiën biedt op deze dag de Miljoenennota en de Rijksbegroting aan de Tweede Kamer aan. Dan weten we meer over de fiscale plannen van de regering voor het jaar 2022. Maar wat is al uitgelekt of eerder bekend?

Vooruitblik belastingplan 2022

Om uw klanten zo goed mogelijk voor te bereiden op het pakket Belastingplan 2022, hebben wij in deze white-paper uit diverse bronnen (o.a. Rijksoverheid, KVK, PWC, Deloitte, BDO, SRA) een selectie gemaakt van fiscale maatregelen die deel zullen uitmaken van de plannen.

Uiteraard weten wij op dit moment nog niet precies waarmee de regering komt, maar van een aantal maatregelen is nu wel duidelijk dat ze onderdeel zijn van de plannen of is het zelfs al zeker dat ze in werking zullen treden. Benieuwd welke maatregelen u kunt verwachten aankomend jaar? Lees erover in onze nieuwste white-paper. Download hem geheel vrijblijvend via onderstaand formulier.