34 handige fiscale eindejaarstips voor de aangifte in 2021

07 december 2020

Het nieuwe jaar is in zicht! Maar, welke acties kan je voor het einde van het jaar nog ondernemen en welke kan je beter volgend jaar doen om bestaande en nieuwe regelingen te benutten? Speciaal voor jou hebben wij uit diverse bronnen (PWC, NBA, ABAB, RSM, Alfa) een selectie gemaakt van interessante fiscale tips en zaken waar je op moet letten naar aanleiding van het Belastingplan 2021 en wetsvoorstellen daarvoor. Ook relevante tips over (tijdelijke) goedkeuringen inzake de Corona crisis komen aan de orde.

De selectie bestaat uit tips voor de ondernemer in de inkomstenbelasting, bv en dga en de werkgever. In deze white-paper lees je meer over o.a. zelfstandigenaftrek, gebruikelijk loon, fiscale eenheid, kleinschaligheidsinvesteringsaftrek en BIK regeling. Daarnaast lees je over verlenging uitstel van betaling, bijtelling auto van de zaak en kleine ondernemersregeling.

Mocht een aantal van de onderwerpen van toepassing op de situatie van jouw klant, dan biedt dit nieuwe mogelijkheden om te adviseren en belastingvoordelen te behalen.

 


Wil je de eindejaarstips ontvangen? Download dan vrijblijvend onze white-paper.


Geschreven door:
J.vdHilst